16 Jan. 2024

Een Tiny House op maat!

Een Tiny House op maat!

Een Tiny House op maat!

Als je dit leest ben je op zoek naar een modulaire woning of Tiny House op maat, bij Dutch Wooden Houses ben je op de juiste plek! Van begin tot eind wordt je bijgestaan in de bouw van het verblijf dat aansluit bij jouw wensen. Van het aanvragen van vergunningen tot het aanleggen van voorzieningen en het plaatsen van de houten woning.

Geen vaste modellen maar álles precies naar jouw wens.

Het kiezen voor een houten woning is een bewuste keuze en betekent dat alles perfect moet zijn en moet voldoen aan de wensen. Misschien vraag je je wel af of dat mogelijk is. Na een eerste adviesgesprek wordt er veel duidelijk over de mogelijkheden en na het bespreken van de wensen kan er een prachtig ontwerp gemaakt worden en wordt er een offerte opgesteld. Eventueel wordt er meegekeken of de locatie geschikt is en wat er nodig is om de woning te plaatsen. De duurzame bouw van de modulaire woning gebeurt in de werkplaats en wordt vervolgens op de locatie geplaatst. Op de locatie zijn de voorzieningen al geregeld en is het een kwestie van de woning plaatsen en aansluiten op deze voorzieningen.

Tiny houses zijn een duurzame en betaalbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een houten woning tot 100 m2

Het voordeel van het kopen van een houten woning bij Dutch Wooden Houses is de hoge kwaliteit en het maatwerk tot op detailniveau. De hoge kwaliteit en de duurzaamheid van de woning ontstaan door het maatwerk. Alles wordt afgestemd op jouw wensen en er wordt goed meegedacht om alles tot in de puntjes geregeld te hebben. Bovendien is iedere woning uniek en is er geen standaard model of indeling van een woning. Kwaliteit gaat boven kwantiteit!

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze van Dutch Wooden Houses!

Meer blogs lezen?
Oct. 2024
Compact en duurzaam wonen!
Lees meer
Advies en/of Offerte aanvraag