Houten recreatiewoning

Droom jij van een eigen vakantiewoning? Voor veel mensen is een tweede huis een ultieme droom. Een plek waar je kunt genieten van het leven en nieuwe herinneringen kunt maken. Wil jij je droom werkelijkheid laten maken? Laat je inspireren door de mogelijkheden van Dutch Wooden Houses. Wij realiseren unieke houten recreatiewoningen.

Houten recreatiewoning

Maatwerk recreatiewoning

Laat ons jouw houten recreatiewoning realiseren. Wij realiseren geen standaard recreatiewoningen, maar unieke houten woningen die volledig aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo realiseren wij een houten recreatiewoning die precies aansluit bij hoe jij jouw ideale vakantiewoning voor je ziet. Alles wat jij kan bedenken wat jou recreatiewoning moet hebben, kunnen wij verwerken in het ontwerp. Bestaat jouw recreatiewoning uit één of twee verdiepingen of heb je een andere bijzondere wens? Wij maken het voor je en leveren het helemaal afgewerkt bij je af. Benieuwd naar hoe een geplaatste recreatiewoning erbij staat? Kijk eens tussen onze referenties voor verschillende eindresultaten.

Efficiënt ingedeelde recreatiewoning

Een van de belangrijkste voordelen van een houten recreatiewoning is de efficiënte indeling van de ruimte. Wij realiseren maatwerk recreatiewoningen en kunnen jouw recreatiewoning indelen hoe jij het wenst. We begeleiden jou in het hele proces en denken we met je mee hoe je elke vierkante meter optimaal kunt benutten. Zo zorgen we ervoor dat jouw recreatiewoning een genot wordt om in te verblijven met multifunctionele ruimtes, slimme opslagoplossingen en maatwerk meubels zoals een prachtige keuken.

Dutch Tiny Houses

Duurzame recreatiewoning

Geniet van een houten recreatiewoning

Het bouwen van een recreatiewoning met hout biedt veel voordelen. Hout is oersterk en eenvoudig te bewerken, waardoor het ideaal is als bouwmateriaal. Een ander voordeel van hout is het relatief lichte gewicht waardoor een houten recreatiewoning ook op minder stevige ondergronden kan worden geplaatst. Daarnaast draagt een houten recreatiewoning bij aan een positief leefklimaat in de woning, wat stress vermindert en het welzijn bevordert. Deze eigenschappen maken hout de ideale keuze voor een recreatiewoning, waar ontspanning en rust centraal staan.

Volledig op maat, precies hoe jij het wilt

Niet alleen van binnen is alles naar jouw wens, ook van buiten is álles mogelijk. Zo kun je zelf bepalen wat voor materialen je wilt gebruiken, waar de ramen komen maar bijvoorbeeld ook hoe de buitenkant eruit ziet, een uniek idee voor een dak? Wij maken het voor je.

Een recreatiewoning van hout

Een slimme keuze voor jou

Het kiezen voor een recreatiewoning van hout biedt vele voordelen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Hout straalt warmte en natuurlijke schoonheid uit, waardoor het een tijdloze en aantrekkelijke keuze is voor jouw recreatiewoning. Daarnaast is hout een duurzaam bouwmateriaal. Het is hernieuwbaar, gemakkelijk te bewerken en heeft uitstekende isolerende eigenschappen, wat resulteert in een energiezuinige recreatiewoning. Of het nu gaat om een recreatiewoning in de natuur, op een vakantiepark of een knusse plek aan het water, de houten recreatiewoningen van Dutch Wooden Houses bieden een unieke ervaring van ruimtelijkheid en vrijheid. Iets voor jou?

Advies en/of offerte aanvragen?

Wil je een houten recreatiewoning laten realiseren of heb je behoefte aan deskundig advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met jou kunnen we de stappen doorlopen om jouw ideeën om te zetten in een prachtige houten recreatiewoning.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
We horen graag van je.

Advies en/of Offerte aanvraag