Wij houden van hout

Met een team van trotse vakmensen werken wij aan de mooiste modulaire woningen, tiny houses en mantelzorgwoningen in heel Nederland. Wij zijn specialist in maatwerk. Alle houten woningen maken wij vanaf nul, ook die van jou. Laat je inspireren door de projecten op onze website. We nemen het hele traject voor jou uit handen. Van eerste schets tot plaatsing en eventueel zelfs het aanleggen van de tuin. Zo zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw unieke houten woning.

Onze waarden

In alles wat we doen hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaard. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten 100% tevreden zijn en optimaal kunnen genieten van hun luxe houten woning. Hoe we dit realiseren? Wij werken volgens de volgende waarden:

Betrouwbaar

Wij zijn oprecht en komen onze afspraken na. We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Dit zie je terug in de manier hoe wij werken en de materialen die we gebruiken.

Duurzaamheid

Wij werken zoveel mogelijk met duurzame en natuurlijke materialen. Ons hout komt bijv. uit verantwoord beheerde bossen en wij werken graag met circulair isolatiemateriaal wat is gemaakt van oude spijkerbroeken.

Volledige ontzorging

Wij regelen alles voor je. Van eerste contact tot het ontwerp en van de realisatie in onze werkplaats tot plaatsing op locatie.

Ervaringen
Benieuwd wat de ervaringen
zijn van onze klanten?
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Wij staan voor je klaar.

Maak kennis met de vakmannen van Dutch Wooden Houses. Wij zijn stuk voor stuk enorm gedreven om een unieke houten woning voor jou te realiseren. En ja, dat we enthousiast zijn over hout dat is ondertussen wel duidelijk geworden.

Team Dutch Wooden Houses, architect en bouwkundig tekenaar. 

#enjoylifethetinyway
Volg ons op instagram


Follow
Advies en/of Offerte aanvraag