Mantelzorgwoningen

Een mantelzorgwoning van Dutch Wooden Houses is een hele duurzame oplossing. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen die onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben. De circulaire isolatie van de mantelzorgwoning is op basis oude spijkerbroeken en de houtsoorten die worden gebruikt zijn duurzaam en houden CO2 vast. Allemaal om zo een steentje bij te kunnen dragen aan het klimaat. Daarnaast bieden houten woningen een woonoplossing met een lage footprint. Er kan voor worden gekozen om de mantelzorgwoning te voorzien van zonnepanelen en om deze volledig elektrisch uit te voeren.

Mantelzorgwoningen

Maatwerk mantelzorgwoning

Bij Dutch Wooden Houses begrijpen we dat elke zorgbehoevende uniek is en specifieke wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte mantelzorgwoningen aan. Onze mantelzorgwoningen worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de zorgbehoevende en zijn dus altijd uniek. Zo kan er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de benodigde aanpassingen voor een rolstoel of andere hulpmiddelen.

Efficiënt ingedeelde mantelzorgwoning

Een van de belangrijkste voordelen van een houten mantelzorgwoning is de efficiënte indeling van de ruimte. Wij realiseren maatwerk mantelzorgwoningen en kunnen jouw woning indelen hoe jij het wenst. We begeleiden jou in het hele proces en denken we met je mee hoe je elke vierkante meter optimaal kunt benutten. Zo zorgen we ervoor dat jouw mantelzorgwoning een genot wordt om in te wonen met multifunctionele ruimtes, slimme opslagoplossingen en maatwerk meubels zoals een prachtige keuken.

Dutch Tiny Houses

Duurzame mantelzorgwoning

Geniet van een houten woning

Een mantelzorgwoning van Dutch Wooden Houses is een hele duurzame oplossing. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen die onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben. De circulaire isolatie van de mantelzorgwoning is op basis van oude spijkerbroeken en de houtsoorten die worden gebruikt zijn duurzaam en houden CO2 vast. Allemaal om zo een steentje bij te kunnen dragen aan het klimaat. Daarnaast bieden houten woningen een woonoplossing met een lage footprint. Er kan voor worden gekozen om de mantelzorgwoning te voorzien van zonnepanelen en om deze volledig elektrisch uit te voeren.

Volledig op maat, precies hoe jij het wilt

Niet alleen van binnen is alles naar jouw wens, ook van buiten is álles mogelijk. Zo kun je zelf bepalen wat voor materialen je wilt gebruiken, waar de ramen komen maar bijvoorbeeld ook hoe de buitenkant eruit ziet, een uniek idee voor een dak? Wij maken het voor je.

Een houten mantelzorgwoning

Direct bewoonbaar

Wanneer wij een mantelzorgwoning opleveren, kan er direct ingetrokken worden. De mantelzorgwoning wordt namelijk volledig afgewerkt en door ons afgeleverd op locatie met speciaal transport. Zo kan de zorgbehoevende snel genieten van zijn of haar eigen plekje. Wil je meer weten over de afwerking van onze mantelzorgwoningen of ben je benieuwd naar de keuzes? Neem dan zeker contact met ons op.

Advies en/of offerte aanvragen?

Wil je een houten mantelzorgwoning laten realiseren of heb je behoefte aan deskundig advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met jou kunnen we de stappen doorlopen om jouw ideeën om te zetten in een prachtige houten mantelzorgwoning.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
We horen graag van je.

Advies en/of Offerte aanvraag