Werkwijze

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Wij zijn graag transparant over het hele traject. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ontdek hoe wij werken van eerste contact tot plaatsing. Met onze ervaring weten we elke project succesvol te realiseren. Wat zijn jouw plannen?

Oriëntatie

De eerste stap richting jouw unieke houten verblijf begint met vrijblijvend contact. Tijdens een telefonisch gesprek heb je alle ruimte om jouw wensen te bespreken en je vragen te stellen. We geven je graag alvast wat meer informatie over ons bedrijf en gerealiseerde projecten en plannen een afspraak met je in.

Adviesgesprek

We zijn benieuwd naar jouw verhaal en jouw wensen voor een uniek houten verblijf. We spreken met elkaar af, bij jou thuis of bij Dutch Wooden Houses in Hardinxveld-Giessendam. We maken persoonlijk kennis met elkaar en vertellen je graag meer over het realiseren van een houten verblijf. We kunnen je ook gelijk wat samples laten zien van materialen, vertellen je meer over de mogelijkheden qua installaties en tonen je foto’s en films van gerealiseerde projecten. Kom je bij ons langs, dan laten we je ook graag onze werkplaats zien waar houten verblijven in opbouw zijn.

Ontwerp en offerte

Het is helder wat jouw wensen zijn. Tijd om voor jou aan de slag te gaan. Onze architect gaat een prachtig ontwerp van jouw houten verblijf maken. Je ontvangt diverse visuals van zowel de buiten- als binnenzijde van jouw tiny house, modulaire woning of luxe buitenverblijf. Op basis van het ontwerp stellen we een offerte op voor de realisatie. Aan de hand van ons ontwerp en de offerte besluit jij of we jouw droomverblijf mogen bouwen.

Vergunning of vergunningsvrij?

Veel luxe buitenverblijven mogen vergunningsvrij worden gebouwd. Voor tiny houses of modulaire woningen is dat soms anders. Wij hebben veel ervaring met het regelen van de vergunning. Wij dienen de bouwaanvraag voor jou in en verzorgen de tekeningen met de berekeningen. Wel zo gemakkelijk, zo heb je één aanspreekpunt voor de realisatie van jouw nieuwe verblijf.

Voorbereiding

We starten niet zomaar met bouwen. We bereiden jouw project eerst zorgvuldig voor. Wij werken de technische tekeningen uit en stellen een planning op. Verder zorgen we ervoor dat alles duidelijk is waar én hoe we jouw verblijf gaan plaatsen. Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt dat jou in het hele proces begeleidt, wel zo fijn!

Productie

De bouw gaat nu echt beginnen. In onze werkplaats wordt jouw houten verblijf gerealiseerd. We sturen je regelmatig foto’s van de bouw en je kan een aantal keer tussendoor komen kijken. Als jouw verblijf af is, dan gaan het uitgebreid testen. We lopen alle systemen na en testen of deze 100% functioneren.

Plaatsing

Dit is het moment waar je al maanden naar uit hebt gekeken. Jouw houten verblijf gaat op transport en zal bij jou op locatie geplaatst worden. Doordat alles is voorbereid in onze werkplaats zullen we maar kort bij jou op locatie zijn en geniet je direct na plaatsing van jouw eigen tiny house, modulaire woning of luxe buitenverblijf.

Advies en/of offerte aanvragen?

Heb je nog een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of bel of mail je vraag naar:

Advies en/of Offerte aanvraag