Modulaire woningen

Verlang je naar jouw droomwoning zonder lang te hoeven wachten? Ontdek de innovatieve wereld van modulair bouwen. Sneller, efficiënter en met een kleinere foutmarge - dat zijn slechts enkele voordelen van een modulaire woning. Daarbij hoef je geen concessies te doen aan de architectuur en een uniek ontwerp. Voor ons is modulair bouwen meer dan een constructiemethode; het biedt ons de kans om een unieke houten woning te realiseren. Benieuwd geworden? Lees verder om alles te ontdekken over modulaire houten woningen.

Modulaire woningen

Volwaardige houten woning

Wij realiseren unieke en volwaardige houten woningen. Deze ‘not so tiny’ woningen hebben een oppervlakte van 50-150 m2 en worden volledig prefab ontwikkeld in onze fabriek. Een modulaire woning bestaat veelal uit meerdere bouwdelen. Met speciaal transport worden de bouwdelen naar de gewenste locatie gebracht en op locatie zorgen wij ervoor dat de woningdelen gekoppeld worden en er een heerlijke grote woning ontstaat. Wil je drie slaapkamers, een kantoor of liever grote living? Wij maken graag een ontwerp voor je. Uiteraard wordt jouw prefab modulaire woning gerealiseerd in de uitstraling én het materiaalgebruik van Dutch Wooden Houses, bekijk vooral ook even onze referenties.

Efficiënt ingedeelde houten woning

Een van de belangrijkste voordelen van een houten modulaire woning is de efficiënte indeling van de ruimte. Wij realiseren maatwerk woningen en kunnen jouw woning indelen hoe jij het wenst. We begeleiden jou in het hele proces en denken we met je mee hoe je elke vierkante meter optimaal kunt benutten. Zo zorgen we ervoor dat jouw houten woning een genot wordt om in te wonen met multifunctionele ruimtes, slimme opslagoplossingen en maatwerk meubels zoals een prachtige keuken.

Dutch Tiny Houses

Duurzame modulaire woning

Voldoen aan Beng-normering

In onze fabriek worden er meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd, waardoor de kwaliteit altijd gegarandeerd wordt. Jouw volledige woning wordt in de fabriek gerealiseerd, hierdoor hoeft er minder rekening te worden gehouden met de weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de productie in onze fabriek voor een vermindering van transportbewegingen, dat betekent minder CO2 uitstoot!

Met modulair bouwen wordt ruimschoots voldaan aan de Beng-normering. Dit levert jou als woningbezitter extra voordelen op, waaronder een lagere energierekening én het comfort van woningverkoeling in de zomer.

Volledig op maat, precies hoe jij het wilt

Niet alleen van binnen is alles naar jouw wens, ook van buiten is álles mogelijk. Zo kun je zelf bepalen wat voor materialen je wilt gebruiken, waar de ramen komen maar bijvoorbeeld ook hoe de buitenkant eruit ziet, een uniek idee voor een dak? Wij maken het voor je.

Van ontwerp tot vergunning

Wij regelen het voor je

Voor een modulaire houten woning is vrijwel altijd een vergunning nodig. Wij zoeken uit of er ook echt een vergunning nodig is en vragen deze zo nodig aan. Wij verzorgen naast het ontwerp van jouw woning ook alle benodigde documenten voor de vergunningsaanvraag. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Een modulaire woning

Direct bewoonbaar

Naast het realiseren van jouw houten woning kunnen wij ook alle bijkomende zaken voor jou regelen. Denk hierbij aan het grondwerk, de bestrating, de fundatie en de complete technische installatie. Na het overhandigen van de sleutel kan jij direct je nieuwe woning betrekken.

Advies en/of offerte aanvragen?

Een houten woning laten bouwen brengt natuurlijk kosten met zich mee. Een exacte prijs voor het realiseren van een houten woning kunnen wij op voorhand niet geven. Dit is afhankelijk van jouw wensen, de materialen en arbeid die nodig zijn om jouw houten woning te bouwen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Houten woning kopen?
Wij leveren maatwerk.

Advies en/of Offerte aanvraag