Tiny Houses

Wij realiseren unieke Tiny Houses én laten jouw Tiny droom uitkomen. Geen vaste modellen maar álles precies naar jouw wens. Kleine, maar super complete woningen. Slim ingedeeld en duurzaam gebouwd.

Tiny Houses

Jouw Tiny House hoe jij het wilt

Er bestaat geen standaard tiny house bij Dutch Wooden Houses. Elk ontwerp is uniek ontworpen volgens jouw wensen. Zo sluit jouw tiny house precies aan op jouw woonbehoeften. Alles wat jij kan bedenken dat een tiny house moet hebben, kunnen wij verwerken in het ontwerp. Bestaat jouw droomhuis uit één of twee verdiepingen of heb je een andere bijzondere wens? Wij maken het voor je en leveren het helemaal afgewerkt bij je af. Benieuwd naar hoe een geplaatste tiny house erbij staat? Kijk eens tussen onze referenties voor verschillende eindresultaten.

Oneindige mogelijkheden

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Hier staan een aantal voorbeelden van indelingen die we gerealiseerd hebben. Zelf een idee hoe jouw tiny house eruit moet zien of samen met ons naar de meest ideale oplossing zoeken? Neem dan contact met ons op.

Duurzaamheid

Geniet van een duurzame woonoplossing

Ook niet onbelangrijk is het feit dat een tiny house een zeer duurzame woonoplossing biedt. Met een minimale ecologische voetafdruk kan een tiny house volledig of gedeeltelijk off-grid worden gebouwd. Daarnaast wordt een tiny house van Dutch Wooden Houses gebouwd met duurzame en natuurlijke materialen. De houtsoorten die worden gebruikt bij de afwerking van de tiny houses zijn onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Zo kun je lang genieten zonder veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud van je tiny house.

Alles op maat, van binnen en van buiten.

Niet alleen van binnen is alles naar jouw wens, ook van buiten is álles mogelijk. Zo kun je zelf bepalen wat voor materialen je wilt gebruiken, waar de ramen komen maar bijvoorbeeld ook hoe de buitenkant eruit ziet, een uniek idee voor een dak? Wij maken het voor je.

Voor wie is een tiny house geschikt?

Minder spullen, meer vrijheid

Een tiny house is klein en uitermate geschikt voor mensen die genieten van een minimalistische levensstijl. Voor een tiny house geldt: minder spullen, meer vrijheid. Het wonen in een tiny house stelt je in staat om te leven zonder of met weinig hypotheek. Een tiny house is niet alleen voor mensen die hier al helemaal bekend mee zijn. Bij Dutch Wooden Houses begeleiden we je namelijk graag in het hele proces. Dit betekent dat ontwerp, vergunning, transport en plaatsing door ons wordt geregeld.

Naast bouwers ook liefhebbers

Wij zijn niet alleen bouwers van tiny houses, maar we zijn ook échte liefhebbers. We willen graag jouw verhaal horen en vinden het fantastisch om samen met jou te fantaseren over je ideale woonomgeving, om die vervolgens écht te realiseren.

Benieuwd naar de tiny house mogelijkheden?
We horen graag van je.

Advies en/of Offerte aanvraag