Tiny House B&B

Ben je eigenaar van een Bed & Breakfast of ben je van plan er een te beginnen? Een Tiny House is de perfecte accommodatie om hiervoor te gebruiken. Wij realiseren maatwerk tiny houses waarmee je jouw gasten een unieke verblijfservaring kan bieden. Groots genieten in het klein!

Tiny House B&B

Jouw Tiny House hoe jij het wilt

Altijd al gedroomd om een eigen B&B te starten? Maak jouw droom werkelijkheid! Laat ons jouw tiny house B&B realiseren. Wij realiseren geen standaard tiny houses, maar unieke woningen die volledig aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo realiseren wij een B&B die precies aansluit bij hou jij jouw droomwoning voor je ziet. Alles wat jij kan bedenken wat jou B&B moet hebben, kunnen wij verwerken in het ontwerp. Bestaat jouw B&B uit één of twee verdiepingen of heb je een andere bijzondere wens? Wij maken het voor je en leveren het helemaal afgewerkt bij je af. Benieuwd naar hoe een geplaatste tiny house als B&B erbij staat? Kijk eens tussen onze referenties voor verschillende eindresultaten.

Het voordeel van een B&B in jouw tuin

Een Tiny House Bed & Breakfast in je tuin biedt een unieke en intieme ervaring voor zowel jouw als je gasten. De compacte, gezellige ruimte creëert een warme en persoonlijke sfeer, waardoor jouw gasten zich meteen thuis voelen. De nabijheid van je eigen huis maakt het beheer handig en maakt het gemakkelijk om persoonlijke aandacht te schenken aan jouw gasten. Bovendien biedt het de mogelijkheid om gemakkelijk extra inkomsten te genereren.

Dutch Tiny Houses

Duurzame B&B

Geniet van een duurzame tiny house

Kies voor een duurzame woonoplossing voor jouw B&B. Met een minimale ecologische voetafdruk kan een tiny house volledig of gedeeltelijk off-grid worden gebouwd. Daarnaast wordt een tiny house van Dutch Wooden Houses gebouwd met duurzame en natuurlijke materialen. De houtsoorten die worden gebruikt bij de afwerking van de tiny houses zijn onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Ideaal voor een B&B, want je bent niet veel tijd kwijt aan het onderhoud van de woning. Zo kan jij je richten op het verhuren van de B&B.

Volledig op maat, precies hoe jij het wilt

Niet alleen van binnen is alles naar jouw wens, ook van buiten is álles mogelijk. Zo kun je zelf bepalen wat voor materialen je wilt gebruiken, waar de ramen komen maar bijvoorbeeld ook hoe de buitenkant eruit ziet, een uniek idee voor een dak? Wij maken het voor je.

Een B&B van hout

Een slimme keuze voor jou

Het kiezen voor een B&B van hout biedt vele voordelen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Hout straalt warmte en natuurlijke schoonheid uit, waardoor het een tijdloze en aantrekkelijke keuze is voor jouw B&B. Daarnaast is hout een duurzaam bouwmateriaal. Het is hernieuwbaar, gemakkelijk te bewerken en heeft uitstekende isolerende eigenschappen, wat resulteert in een energiezuinige B&B. Bovendien bevordert de natuurlijke uitstraling van hout een gezond binnenklimaat, waardoor het een slimme keuze is voor jouw gasten die streven naar comfort, duurzaamheid en een verbinding met de natuur in hun leefomgeving.

Advies en/of offerte aanvragen?

Zelf een Tiny House B&B realiseren of heb je behoefte aan deskundig advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met jou kunnen we de stappen doorlopen om jouw ideeën om te zetten in een prachtige Tiny House B&B.

Benieuwd naar de tiny house mogelijkheden?
We horen graag van je.

Advies en/of Offerte aanvraag