Tiny House Nederland

Wanneer je de stap hebt genomen om een tiny house te kopen, wil je natuurlijk dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. In Nederland wordt de vraag naar tiny houses steeds groter. Om in te spelen op deze alsmaar toenemende vraag realiseert Dutch Tiny Houses unieke, kleine, maar super complete woningen in Nederland. Dutch Tiny Houses bouwt voor jou de mooiste tiny houses van Nederland.

Tiny house kopen - Dutch Tiny Houses

Nederlandse fabrikant van Tiny Houses

Dutch Tiny Houses focust zich op de Nederlandse markt voor tiny houses. De Nederlandse ondernemers Andreas den Hartigh en Jan van der Hoog zijn echte vakmannen én uiterst gedreven om jouw tiny droom – gewoon hier in Nederland - te vervullen.

Wil jij je eigen tiny house die geheel naar jouw wensen voldoet? Dutch Tiny Houses maakt de mooiste op maat gemaakte tiny houses, helemaal naar jouw smaak. Jouw wensen bespreken voor jouw droom tiny house? Neem contact met ons op.

Tiny house op de mooiste plekken in Nederland

Als je eenmaal in het bezit bent van een tiny house wil je deze natuurlijk op de mooiste plek van Nederland plaatsen. Er lopen in Nederland momenteel een aantal initiatieven op het gebied van tiny houses en er zijn diverse gemeente in Nederland die het initiatief al omarmd hebben. Denk aan Alkmaar, Delft, Heemskerk en Hengelo. Ben je op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Neem contact op met jouw gemeente om de mogelijkheden te onderzoeken.

Hoe zit het met vergunningen voor een Tiny House in Nederland?

Je mag in Nederland niet zomaar overal je tiny house neerzetten, maar alleen op een plek die woonbestemming heeft. Daarnaast heb je in Nederland een omgevingsvergunning vanuit de gemeente nodig voor jouw tiny house. Heb je een locatie in Nederland op het oog waar je jouw tiny house wilt plaatsen? Kijk dan goed of de beoogde locatie woningbouw toestaat, richt je op de milieuaspecten en onderzoek of je aan het (volledige) bouwbesluit moet voldoen.

Wat zijn de kosten voor een Tiny House in Nederland?

In Nederland lopen de kosten voor een tiny house flink uiteen. Uiteraard is dit – net als bij een gewoon huis in Nederland – afhankelijk van een flink aantal factoren. Ga je zelf jouw tiny house bouwen? Of kies je bijvoorbeeld voor een tiny house van Dutch Tiny Houses? De kosten voor een tiny house zijn geheel afhankelijk van grootte, indeling en uitstraling.

Tiny house kopen?

Overweeg je om een tiny house te kopen in Nederland? Onderzoek de mogelijkheden die passen bij jouw wensen. We staan je graag persoonlijk te woord om je verder te helpen. Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 078 204 90 69 of mail naar info@dutchtinyhouses.nl

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam om met eigen ogen te zien hoe wij tiny houses bouwen.

Advies en/of Offerte aanvraag