Tiny house kopen

Je overweegt een tiny house te kopen en onderzoekt de mogelijkheden. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten om jouw droom tiny house te kopen!

Een tiny house heeft veel voordelen. Zo woon en leef je dicht bij de natuur, heb je weinig lasten en geen of nauwelijks hypotheek. Daarnaast woon je tiny, wat betekent weinig plek voor spullen - ontspullen dus - een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. De Tiny Houses van Dutch Wooden Houses worden zoveel mogelijk met duurzame en natuurlijke materialen geproduceerd. Wil je een tiny house kopen en meer weten over de duurzaamheid van onze tiny houses? Lees alles over duurzaamheid.

In tijden waarin de vraag naar woningen alsmaar stijgt, het aanbod gering is en de huizenprijzen toenemen, biedt het kopen van een tiny house voordelen. Wist je dat een tiny house naast woonplezier ook nog andere functies dient? Koop een tiny house bijvoorbeeld als kantoorruimte óf als mantelzorgwoning. De mogelijkheden voor het kopen van een tiny house zijn eindeloos, met een tiny house ben je vrij om je eigen keuzes te maken.

Tiny house kopen - Dutch Tiny Houses

Wat kost het om een tiny house te kopen?

Er zijn diverse mogelijkheden om een tiny house te kopen. De eerste stap is het beantwoorden van de volgende vraag; Ga ik mijn tiny house zelf bouwen of laat ik hem casco bouwen? In dit laatste geval kun je zelf de binnenkant afwerken. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over wensen als de grootte van de woning, het aantal kamers en de indeling. Tot slot moet je bepalen of jouw tiny house zelfvoorzienend (off-grid) moet zijn of aangesloten kan worden op een rioolvoorziening en het energie- en waternet. Overweeg jij een tiny house te kopen en heb je hulp nodig bij de juiste bouw en inrichting?

Wij kunnen jouw perfecte tiny house bouwen, geheel naar jouw wensen. Dutch Wooden Houses is namelijk dé partij om een maatwerk tiny house te kopen.

Tiny house kopen, hoe zit het met de grond?

Overweeg je een tiny house te kopen? Denk dan vooraf goed na over de locatie waar je tiny house komt te staan. In Nederland mag je niet zomaar je tiny house neerzetten. Koop je een kavel? Zorg er dan voor dat je een omgevingsvergunning aanvraagt bij je gemeente. Informeer bij jouw gemeente naar de mogelijkheden.

Het voordeel van het kopen van een tiny house, is dat deze op een frame gebouwd wordt, zodat hij eenvoudig te verplaatsen is en er geen zware fundering noodzakelijk is. In de meeste gevallen voldoen stelconplaten al. Na het kopen van je tiny house en de juiste vergunning kan je hem direct plaatsen.

Tiny house kopen, waar moet ik rekening mee houden?

Wanneer je overweegt om een tiny house te kopen, zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden. Een tiny house koop je immers niet voor even, maar voor het leven! Of nou ja, in ieder geval voor (woon)plezier voor nu en de toekomst. Als je een tiny house wilt kopen, is een goede voorbereiding van belang. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de locatie van de woning? Heb je voldoende geld? En ben je al voorbereid op je nieuwe levensstijl in je tiny house?

Tiny house kopen bij Dutch Wooden Houses

Je wilt een tiny house kopen en bent op zoek naar de juiste partij hiervoor. Wij van Dutch Wooden Houses, hebben als doel de ‘Mooiste Tiny Houses van Nederland te bouwen.’ Daarom maken wij unieke tiny houses speciaal voor jou. Onze tiny houses worden hoogwaardig gebouwd en helemaal afgestemd op jouw wensen en smaak. Zodat jij een Tiny House koopt waar je van droomt.

Elk tiny house wat je bij ons koopt is maatwerk. Wil jij een volledig op maat gemaakt tiny house kopen, helemaal zoals jij dat wilt? Neem contact op met Dutch Wooden Houses.

Meer weten over het kopen van een tiny house?

Na het lezen van dit artikel heb je al heel veel informatie die je moet weten om een tiny house te kopen. We begrijpen dat misschien niet al je vragen beantwoord zijn. Geen probleem, we staan je graag persoonlijk te woord om je verder te helpen.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 078 204 90 69 of mail naar info@dutchwoodenhouses.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam om met eigen te zien hoe wij onze tiny houses bouwen.

Advies en/of Offerte aanvraag