Project

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Dakvorm
Verspringend lessenaarsdak
Type verblijf
Tiny House
Plaatsnaam
Dongen
Lengte
12 m
Breedte
4 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
0-50 m2

Elke dag voelt als vakantie in ons tiny house.

Vergeleken met andere tiny house bouwers, blinkt Dutch Tiny Houses er echt uit. We kunnen met trots zeggen dat ons tiny house perfect is geworden.

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Fam. Lammers

Dutch Wooden Houses heeft ons in slechts een jaar tijd een fantastisch project bezorgd waar we absoluut niets aan zouden willen veranderen. We zijn er erg blij mee. 

Advies en/of Offerte aanvraag