Project

Mark en Remko

Wij kregen het gevoel dat het team alleen maar met ons huisje bezig was, omdat ze zó betrokken zijn. Niets is te veel gevraagd en ze maken echt hun beloften waar. Wij zijn erg tevreden.

Dakvorm
Lessenaarsdak en plat dak
Type verblijf
Tiny House
Plaatsnaam
Lippenhuizen
Lengte
12 m
Breedte
4 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
0-50 m2

Als je een tiny house overweegt, is Dutch Tiny Houses een perfecte keuze.

Tot op het laatste moment hebben we een goede samenwerking gehad met het hele team. Wat wij zo fijn vonden is dat betrouwbaarheid voorop staat, dit gaf ons een gerust gevoel. Als het mogelijk zou zijn, zouden we direct voor nog een tiny house gaan!

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Advies en/of Offerte aanvraag