Project

Kerstin, Linda en Sam

Als je een wow-factor zoekt, dan zit je bij Dutch Wooden Houses goed! Wij kijken terug op een erg fijne periode van ontwerpen, keuzes maken, bouwen en vooral ook creatief bezig zijn.

Dakvorm
Lessenaarsdak en plat dak
Type verblijf
Tiny House
Plaatsnaam
Dordrecht
Lengte
12 m
Breedte
3 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
0-50 m2

Op en top genieten!

Dutch Tiny Houses heeft een hoogwaardig tiny house afgeleverd waar wij ontzettend blij mee zijn. Het ontwerp, de materialen, de indeling; we genieten er elke dag weer opnieuw van.

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Advies en/of Offerte aanvraag