Project

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Dakvorm
Lessenaarsdak
Type verblijf
Modulaire woning
Plaatsnaam
Heinenoord
Lengte
12 m
Breedte
7 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
50-100 m2

Testimonial

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Het bouwen van een huis is een heel avontuur. Het is fijn dat je dan kan rekenen op een partij waar je je vertrouwt voelt en die betrokken is van begin tot eind. Het enthousiasme en de gedrevenheid van het team van Dutch Wooden houses werkt aanstekelijk!

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Fam. Lammers

Dutch Wooden Houses heeft ons in slechts een jaar tijd een fantastisch project bezorgd waar we absoluut niets aan zouden willen veranderen. We zijn er erg blij mee. 

Advies en/of Offerte aanvraag