Project

Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Dakvorm
Lessenaarsdak en plat dak
Type verblijf
Modulaire woning
Plaatsnaam
Terheijden
Lengte
9 m
Breedte
8 m
Hoogte
5 m
Oppervlakte
50-100 m2

We wilden niet alleen comfort, maar ook een woning die bijdraagt aan een duurzame toekomst. Het feit dat het huis energieneutraal is en vervaardigd van duurzaam FSC-hout, sprak ons enorm aan. Dutch Wooden Houses heeft ons vertrouwen volledig waargemaakt; we zijn uiterst tevreden! 


Het bouwproces verliep vlekkeloos, mede dankzij de expertise en vakmanschap van het team. Het resultaat mag er zeker zijn: een prachtige woning met alle denkbare comfort en kwaliteit. Het onderhoudsvrije karakter van het hout in de gevel draagt bovendien bij aan de duurzaamheid van ons huis. Niet voor niets heeft de woning een energielabel van A+++.

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Fam. Lammers

Dutch Wooden Houses heeft ons in slechts een jaar tijd een fantastisch project bezorgd waar we absoluut niets aan zouden willen veranderen. We zijn er erg blij mee. 

Advies en/of Offerte aanvraag