Project

Fam. Vissers

Wij hadden een beeld van ons droomhuisje in gedachten en Dutch Wooden Houses zijn hiermee aan de slag gegaan. Met de benodigde aanpassingen en adviezen hebben ze ons droomhuis nóg perfecter weten te maken!

Dakvorm
Zadeldak
Type verblijf
Tiny House
Plaatsnaam
Dongen
Lengte
10 m
Breedte
4 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
0-50 m2

We genieten nog elke dag van onze Tiny House

Dutch Tiny Houses weten wat ze doen en staan achter elk huisje wat ze bouwen. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat van ons huisje en genieten er elke dag van.

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. van Winden

Via Tiny Findy vonden we Dutch Wooden Houses en we waren meteen erg enthousiast. De prachtig afgewerkte huizen op de website spraken ons meteen aan, dus een belletje later konden we meteen een afspraak maken. Na enkele offertes besloten we direct met Dutch Wooden Houses in zee te gaan.

Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Advies en/of Offerte aanvraag