Project

Fam. Lammers

Dutch Wooden Houses heeft ons in slechts een jaar tijd een fantastisch project bezorgd waar we absoluut niets aan zouden willen veranderen. We zijn er erg blij mee. 

Dakvorm
Zadeldak
Type verblijf
Tiny House
Plaatsnaam
Brandwijk
Lengte
12 m
Breedte
4 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
0-50 m2

Vanaf dag één voelen we ons helemaal thuis in onze nieuwe woning.

We zijn ontzettend tevreden met het resultaat van onze tiny house. Tijdens het gehele proces denkt het hele team met je mee en houden ze zich aan hun afspraken. Het was onze investering elke cent dubbel en dwars waard!

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. van Winden

Via Tiny Findy vonden we Dutch Wooden Houses en we waren meteen erg enthousiast. De prachtig afgewerkte huizen op de website spraken ons meteen aan, dus een belletje later konden we meteen een afspraak maken. Na enkele offertes besloten we direct met Dutch Wooden Houses in zee te gaan.

Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Advies en/of Offerte aanvraag