Project

Fam. Fibbe

Wij hadden een schitterend ontwerp van architect K.A Fibbe voor onze nieuwe recreatiewoning in het bos en ik ben lang op zoek geweest naar een bedrijf dat dat kon realiseren. Vanaf het eerste contact met Dutch Wooden Houses had ik het vertrouwen dat het ging lukken.

Dakvorm
Lessenaarsdak
Type verblijf
Tiny House
Plaatsnaam
Schijf
Lengte
8 m
Breedte
7 m
Hoogte
4 m
Oppervlakte
0-50 m2

Het zijn échte bouwers en zij weten hoe het moet

De samenwerking met het team van Dutch Tiny Houses was voor mij perfect. Ze zijn communicatief erg sterk en er wordt goed overlegd met de klant. Ze hebben mij goed door de vele besluiten heen geloodst die nog moeten worden genomen. Zij hebben mij constant op de hoogte gehouden van het gehele proces en dat werkt ontzettend fijn! 

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Advies en/of Offerte aanvraag