Project

Fam. De Jong

Het team van Dutch Wooden Houses werkt erg precies en nauwkeurig. We kijken terug op een hele fijne samenwerking door de goede communicatie met elkaar en het team wat altijd voor je paraat staat. Zelfs toen we tijdens de bouw nog kleine aanpassingen wilde hebben.

Dakvorm
Lessenaarsdak en plat dak met knik
Type verblijf
Mantelzorgwoning
Plaatsnaam
Schelluinen
Lengte
9 m
Breedte
5 m
Hoogte
5 m
Oppervlakte
0-50 m2

Wil je een tiny house laten bouwen? Hier ben je op het juiste adres!

We zijn ontzettend trots op ons tiny house. De mooie afwerking en gebruik van materialen maken het een schitterend eindproduct. Het is een tiny house geworden waar je met ruim twee personen in kunt wonen. Perfect!

Advies en/of offerte aanvragen?

Ben je enthousiast over dit houten verblijf wat wij gerealiseerd hebben? Wij komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

Ervaringen
Andere klanten bekeken ook:
Fam. Voogt

In de huidige woningmarkt is het zoeken van een geschikte woning zoeken een ware uitdaging. Wij zochten naar een alternatief en kwamen uit bij Dutch Wooden Houses. Gelukkig vonden we daar een oplossing die perfect aansluit bij onze behoeften: een op maat gemaakte houten modulaire woning.

Mevr. Gillich

Een ‘not so tiny house’ is voor mij perfect. Mijn woning heeft de uitstraling van een tiny house maar is een hele complete woning die niet onder doet t.o.v. een traditioneel gebouwde woning. In tegendeel zelfs! Ik woon hier fantastisch in een prachtige woning, blijer kan je mij niet maken.

Nico & Debbie

Voor ons is een tiny house de ideale keuze voor een duurzame en bewuste levensstijl, waarbij het buitenleven altijd binnen handbereik is.

Advies en/of Offerte aanvraag